Forumstart Sveriges Pomologiska Sällskap
Diskussioner om allt inom det pomologiska området.
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   RegistreraRegistrera 
 ProfilProfil   Logga in för att se dina personliga meddelandenLogga in för att se dina personliga meddelanden   Logga inLogga in 

Former för forumet (klicka här, du måste läsa detta)

 
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumstart -> Pomologivänner, börja läsa här!
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Författare Meddelande
rotenBlev medlem: 24 Aug 2006
Inlägg: 44

InläggSkrivet: Tis Sep 26, 2006 12:23    Rubrik: Former för forumet (klicka här, du måste läsa detta) Citera

Endast registrerade forum-medlemmar kan skriva inlägg. Du är välkommen att registrera dig, vare sig du är medlem i Sveriges Pomologiska Sällskap eller inte. Registreringen aktiveras av administratören, först därefter (kan ta några dagar, vänta inte på något meddelande, prova) kan du skriva inlägg.

Du måste skriva något om pomologiskt/biologiskt intresse i rutan för intressen när du registrerar dig. Annars tas registreringen ofelbart bort. Dessutom måste en speciell äppelsort anges som signatur. Detta gäller även om du ändrar din profil. Sorten återfinns i följande rad.

åkerfräken, ek, nattviol, åkerö, vitsippa, rödhake, syren, kantarell.

Åtgärden försvårar robot-registreringar och missbruk av forumet.

Om din registrering blir borttagen (om den inte finns med i slutet på medlemslistan) på grund av denna brist, är det bara att registrera på nytt, med intresse och signatur ifyllt denna gång.

Om du ändrar lösenord eller email-adress så inaktiveras omedelbart ditt konto och måste återaktiveras av administratören, vilket kan ta några dagar i värsta fall. Gör sådana ändringar när du kan var utan kontot.


Detta forum är avsett för pomologiska frågor och diskussioner.

Att registrera sig på forumets medlemslista, medför inte att du blir medlem i Sveriges Pomologiska Sällskap. Vid registreringen kan du bestämma om epostadressen ska bli synlig för andra. Om du väljer att göra den osynlig blir den synlig för mottagaren bara om du skickar eller svarar på ett e-mail via forumet.

Se hemsidan (http://www.svepom.se) om du vill bli medlem i Sveriges Pomologiska Sällskap.


För att ställa en fråga, eller svara med ett inlägg är det bara att välja det forum som passar bäst, t.ex. Allmänna pomologiska diskussioner eller Beskärning & Ympning, sedan klicka på knappen Nytt ämne eller Besvara.

Information om hur man lägger in bilder finns under rubriken Sortbestämning

Vi utsätts tyvärr kontinuerligt för registreringar med oklart syfte. Det enda vi kan göra är att rensa bort dessa, men eftersom det är omöjligt att bevaka forumet dygnet runt, hoppas vi att ni kan ha överseende med en viss eftersläpning. Om du är tveksam, öppna inte några hemsidor hos användare som verkar skumma. Det är riskfritt att läsa ämnen och inlägg.

Genom att klicka på Forumstart eller loggan överst till vänster, återvänder du till forumets startsida.

Moderator
Till överst på sidan
Visa användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Det här forumet är låst så du kan varken skapa, svara på eller ändra inlägg.   Det här ämnet är låst så du kan varken svara på eller ändra det.    Forumstart -> Pomologivänner, börja läsa här! Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by virtuality © 2003